המסעדה הראשונה

ידוע שתחום הקולינריה בישראל ממוקם ברמה מאד גבוהה בהשוואה לשאר העולם.
בתי קפה היום יש בשפע, מאפיות לא חסר ותחום האוכל בחיים לא צמח כמו שהוא צומח היום.
איכות האוכל אינה נמדדת רק על פי דרך הכנת האוכל או על פי התבלינים אלה, גם על פי הציוד במטבח כגון 
מקרר תעשייתי, בניית חדר קירור וכול מה שקשור לציוד למטבח המוסדי.
בשביל אוכל איכותי כול ציוד המטבח חייב להיות איכותי בשביל להכין אוכל איכותי.
 

חדר קירור

חדר קירור הוא חדר גדול המכיל את כול סוגי האוכל הזקוק להקפאה, להבדיל ממקפיא תעשייתי המקפיא אומם נייד אך אינו יכול להכיל את אותה כמות אוכל כמו שחדר קירור יכול להכיל ובנוסף חדר קירור יכול לחסוך המון מקפיאים. בניית חדר קירור נבנה לפי בקשת הלקוח על פי כמות המזון אשר קיימת אצלו.

 

מקפיא תעשייתי וחשיבותו 

ציוד נוסף

קיימים עוד המון סוגים של ציוד למטבח המוסדי כגון תנורים, ארונות חימום משטחי צליה ועוד. חשוב לזכור כי לכול סוגי הציוד למטבח המוסדי יש חשיבות רבה להכנה ולאיכותו של האוכל.

יאיר מטבחים תעשייתים הינה חברה העוסקת באספקת ציוד למטבח המוסדי כגון:בתי קפה, מסעדות, בתי אבות ובתי חולים. נשמח לתת לכם ייעוץ בכול אשר תרצו.

מקפיא תעשייתי נועד לאחסן בתוכו את כול המאכלים אשר דורשים הקפאה, חשוב שאותו מקפיא יהיה בטמפרטורה הנכונה והמתאימה, בין אם זה לסוג הבשר או לקינוחים, המקפיא התעשייתי הוא מרכיב מאד חשוב בשביל לשמור על טריות האוכל, טריות האוכל היא איכות האוכל ואיכות האוכל היא הצלחת המסעדה.

מקפיא תעשייתי או מקרר תעשייתי אשר אינו עובד על פי האיכות הנדרשת בעצם פוגע באיכות האוכל ובריאות הסועדים

053-9383133​