איך לבחור תנור תעשייתי לעסק

         הגודל כן קובע 

חדר קירור הוא חדר גדול המכיל את כול סוגי האוכל הזקוק להקפאה, להבדיל ממקפיא תעשייתי המקפיא אומם נייד אך אינו יכול להכיל את אותה כמות אוכל כמו שחדר קירור יכול להכיל ובנוסף חדר קירור יכול לחסוך המון מקפיאים. בניית חדר קירור נבנה לפי בקשת הלקוח על פי כמות המזון אשר קיימת אצלו.

 

השיקולים לבחירת תנור תעשייתי

בין השיקולים הראשונים שיש להביא בבחירת תנור תעשייתי למסעדה, גם ניצול תקין של שטח המטבח ביחס לשטח כלל המסעדה, והקצאת המיקום המתאים להצבת התנור. אחזקת שטח המסעדה כרוך בעלויות כאלה ואחרות, בין אם מדובר על שכירות ובין אם על מסים לרשות המקומית. בהמשך לך מומלץ לבחור בתנור שגודלו יתאים לשטח המוקצה לו בתוך המטבח. אך בו זמנית יש צורך בתנור תעשייתי בעל מאפיינים שיספקו את כמויות האוכל הדרושות למספר האורחים אותו אמור לאכלס המקום, ביעילות ובמהירות האופטימליות. ​

       שיקולים נוספים

 

שיקול נוסף, שיש לקחת בחשבון בבחירת תנור תעשייתי למסעדה הוא צריכת האנרגיה. כיום ניתן למצוא תנורים תעשייתיים חסכוניים, שיסייעו לצמצם את ההוצאות השוטפות של בית העסק.​

יאיר מטבחים תעשייתים הינה חברה העוסקת באספקת ציוד למטבח המוסדי כגון:בתי קפה, מסעדות, בתי אבות ובתי חולים. נשמח לתת לכם ייעוץ בכול אשר תרצו.

מכניסים לתנור 

שטחו של המטבח הוא אחד מהשיקולים העיקריים שיש לקחת בחשבון בבחירת תנור תעשייתי למסעדה

לכל מכשיר ברשימת הציוד המקצועי למסעדה יש תפקיד משמעותי בהצלחה של בית העסק. הבחירה בציוד מתאים תשפיע על תהליכי העבודה ועל העמידה בצרכים המשתנים של המקום. בהמשך לכך בחירת תנור תעשייתי למסעדה הוא תהליך שדורש מתן תשומת לב למספר מאפיינים ושיקולים. אחד מהם הוא ההתאמה להיקף הפעילות ולתנאים שמתקיימים במסעדה.​

תנור תעשייתי










למבחר התנורים שלנו

053-9383133​